Panavia Post İntro Kit

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
KRY 1190-EU_
Seçenekler
Panavia Post İntro Kit
PANAVIA™ POST güvenilir restorasyonlarınız için,yüksek mekanik sağlamlığı ve optimal esnek modül ile cam fiberle desteklenmiş resin bazlı,epoksi olmayan ve metakrilattan yapılmış fiber posttur.Bu etki, Kuraray'ın eşsiz monomer teknolojisi ve yüzey tedavi teknolojisi sayesinde olmuştur.
Bağlanmama ve kök kırılma riski, esnek modülün dentine çok benzer olması, postun içindeki ve dışındaki bileşenleri arasındaki sağlam bağlanmasına bağlıdır.. Bu nedenle,Kuraray'ın mükemmel deneyimi,mükemmel uzun dönem klinik performansı sağlar.
 
ENDIKASYONLARI:
-Kor yapım materyalleri ile koronal restorasyonları güçlendirmek için kullanılır
 
ÖZELIKLERI:
-Uzun dönem restorasyonlarda mükemmel mekanik sağlamlık
-Bağlanmama ve kökün kırılma riski çok düşük
-Estetik restorasyon ve ideal ışıkla sertleşme özelliği
 
ÜRÜN ÖZELLIKLERI:
-Post içindeki cam fiberler ve resin matriksler arasındaki sabit arayüz
-İdeal boyut ve elastik modül
-Yarısaydam(metal içermez)
 

 

 Kuraray PANAVIA™ POSTIntro Kit

 

  No 3

  2 adet

  No 4

  2 adet

  No 5

  2 adet

  No 6

  2 adet


 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Panavia Post İntro Kit kategorisindeki KURARAY markalı Panavia Post İntro Kit 4.423,51 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! PANAVIA™ POST güvenilir restorasyonlarınız için,yüksek mekanik sağlamlığı ve optimal esnek modül ile cam fiberle desteklenmiş resin bazlı,epoksi olmayan ve metakrilattan yapılmış fiber posttur. KRY 1190-EU_
Panavia Post İntro Kit

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.